Prints

De levertijd van onze prints bedraagt maximaal 8 werkdagen en wordt per pakketpost op het door jou opgegeven adres bezorgd. De cadeaubonnen worden binnen 2 werkdagen verstuurd via brievenbuspost. Let op: houd rekening met weekenden en feestdagen, deze tellen niet mee als werkdagen!

Zodra je bestelling is gedaan, gaan we direct aan de slag om iets gaafs van je creatie te maken! We streven daarbij uiteraard naar een optimale kwaliteit. Omdat de producten op maat voor je gemaakt worden, is het niet mogelijk om de gaaspanelen te retourneren. Mocht het product bij levering toch beschadigd zijn of een productiefout hebben, neem dan binnen 14 werkdagen na ontvangst van het product contact met ons op, zodat we een passende oplossing kunnen zoeken! Je kunt ons bellen op 0315-760600. Of stuur een mail naar info@wiredpeople.nl.

Verlichting

Als we jouw gekozen product op voorraad hebben kun je jouw lamp binnen 3 werkdagen thuis verwachten. Wanneer het door jouw gekozen product uitverkocht is doen wij er alles aan om de voorraad zo snel mogelijk bij te vullen. Omdat het gaat om handgemaakte producten kan dit wat tijd in beslag nemen. Denk hierbij aan zo’n 3 weken. Wil je een berichtje wanneer jouw product weer beschikbaar is? Stuur een mail naar info@wiredpeople.nl.

Mocht je product een fabricagefout bevatten, neem dan binnen 14 werkdagen na ontvangst van het product contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0315-760600. Of stuur een mail naar info@wiredpeople.nl