ONS PRODUCT

VAKMANSCHAP IN DE SPOTLIGHTS
VERLICHTING, EEN LOGISCHE STAP

Wired People is vanaf 2018 meer dan alleen prints op metaalgaas. Metaalgaas in combinatie met verlichting leek ons een logische keuze om Wired People mee uit te breiden.  Hoogwaardig metaalgaas, geweven of gelast, in zijn puurste vorm of gecombineerd met kwaliteitsleder. Dé ingrediënten voor eigentijdse, industriële meesterwerken. En natuurlijk 100% Nederlands design en vakmanschap, zoals je van Wired People gewend bent!

VAN VERLICHTING TOT EEN WARE EYECATCHER

Zodra het licht gaat spelen met het gaas ontstaat er een bijzonder lichteffect. De structuur van het metaalgaas geeft zowel een bijzonder motief op de grond als tegen de wand. Met onze verlichting haal je niet zomaar een lamp in huis, je haalt een ware eyecatcher in huis! Iets bijzonders..wie wil dat nou niet?

Ga direct naar onze verlichting!


PRINTS OP METAALGAAS, JOUW DESIGN, ONZE AMBACHT

Jouw foto op ons gaas, dát is Wired People! Kies voor een industriële eyecatcher met je eigen design en laat zien wie je bent!

HET GAAS

Het weven van metaalgaas is al bijna honderd jaar onze passie! We zijn dan ook goed in wat we doen! Het gaas waarop we jouw design printen, wordt zorgvuldig geweven van hoogwaardige metaaldraden. De solide 1,6 mm dikke draad en de grove maaswijdte van bijna 5 mm geven het gaas een stoere, industriële uitstraling!

EEN RAUWE LOOK

Metaalgaas verandert elk ontwerp in een hoogwaardig stukje industrieel design! Door de relatief grote mazen, zie je de muur door het gaasontwerp heen. De achtergrond achter je gaasdesign, wordt opgenomen als onderdeel van je kunstwerk! Resultaat is een eyecatcher die zich als een kameleon aanpast naar de stijl van je interieur!

VAN AFBEELDING TOT KUNST

De afbeelding die je laat drukken op ons metaalgaas, zal er van enige afstand uitzien als een stoer, ruw schilderij aan je wand. Hoe dichterbij je komt, hoe abstracter het beeld zal worden. De prachtige wevingsdetails die dan zichtbaar worden, geven het materiaal haar hoogwaardige, rauwe touch. Deze eigentijdse edge maakt je foto op metaalgaas tot een markant kunstwerk waarmee je je eigen stempel op je interieur drukt!

Foto op metaalgaas - close-up  Foto op metaalgaas - close-up  Foto op metaalgaas

SPELEN MET JE INTERIEUR

Metaalgaasdesign is een bijzondere synergie tussen het gaas, het design én haar omgeving. Door creatief te spelen met deze drie invloeden, creëer je een uniek kunstwerk! Door haar doorzichtigheid, wordt het eindresultaat niet alleen bepaald door je ontwerp en het gaas, maar speelt ook de kleur en structuur van je wand mee in het resultaat! Om je een beeld te geven van het effect van dit samenspel, zie je hieronder hoe eenzelfde ontwerp op een witte, donkere, of houten wand steeds een totaal andere uitstraling krijgt. Simpelweg door het veranderen van de achtergrond! Bijzonder, toch?

Foto op metaalgaas - tijger witte achtergrond  Foto op metaalgaas - tijger zwarte achtergrond  Foto op metaalgaas - tijger houten achtergrond

BEVESTIGINGSMATERIAAL

Een stoer, industrieel product, verdient een even stoer bevestigingsmateriaal! We bieden hiervoor hoogwaardige schroeven met rvs-afstandshouders, bestaande uit een 10 mm rvs-afstandsbus met een 15 mm rvs-schroefdop. Het paneel komt hiermee op 1 cm afstand van de wand te zweven, waardoor het bijzondere lichteffect van het gaas optimaal tot haar recht komt! Een handleiding voor het bevestigen wordt meegeleverd met het materiaal. Door het gewicht van het gaas, raden we af om het materiaal op de wand te plakken.

Bevestigingsmateriaal RVS schroefdop - Wired People Bevestigingsmateriaal RVS schroefdop - Wired People

Heb je  vragen over het product of het aangeboden bevestigingsmateriaal? Mail naar info@wiredpeople.nl of bel ons op 0315-760600, we helpen je graag verder.

Start direct met je eigen creatie!