• Sfeerfoto Wired People

WE ARE WIRED PEOPLE

We brengen de schoonheid van metaalgaas naar je interieur!

ONS WERK IS GEWELDIG!
In 1917 startte onze oprichter August Hallen met de productie van metaalgaas. Het begin van een eeuw industrieel Nederlands vakmanschap! Decennialang werd de ambacht van August en zijn team van generatie op generatie overgedragen. Zelfs vandaag leren onze nieuwe metaalgaaswevers bij Wire Weaving Dinxperlo nog het prachtvak van onze voorvaderen! En daar zijn we trots op!

METAALGAASWEVERS MET EEN MISSIE!
Maar… wie ziet de prachtige details van ons gaas? Wie ziet hoe mooi het licht speelt met onze metaaldraden? Wie ziet hoe gaaf de omgeving zich vermengt met onze weefsels? Niemand! Ons gaas verdwijnt diep in auto’s, machines en andere toepassingen, waardoor haar schoonheid verborgen blijft. Om de schoonheid van metaalgaas naar de mensen te brengen, verenigden wij, de metaalgaaswevers van Wire Weaving Dinxperlo, ons in Wired People. Met dit nieuwe concept brengen we onze industriële ambacht naar jouw interieur! We laten ons gaas weer zien!

PRINTS OP METAALGAAS, JOUW DESIGN, ONZE AMBACHT
Om te slagen in onze missie, zoeken we mensen zoals jij! Mensen met lef, die barsten van de ideeën, mensen met grootse plannen! Mensen die hun stijl, hun gevoel en hun mooie momenten willen vastleggen in eigenzinnige creaties. In grensverleggende creaties die laten zien wie je bent! Door je foto’s of kunst te verenigen met ons gaas, creëer je je eigen stoere industriële design. Design dat de kracht van onze ambacht laat zien! Samen met jou brengen we de schoonheid van metaalgaas weer naar buiten!

VAKMANSCHAP IN DE SPOTLIGHT
Gaas en verlichting, een combinatie met bijzondere effecten. Zo bijzonder dat we dit, naast onze prints, ook vol trots aan het publiek willen laten zien! Gaas dat normaal gebruikt wordt voor toepassingen ver weggestopt in machines waar niemand het ziet zetten we nu in de spotlight, letterlijk en figuurlijk! De structuren van het gaas in combinatie met verlichting maakt onze ‘Lennard’ en ‘Jeannette’ lampen ware eyecatchers voor in een industrieel interieur.

Mesh up your life!

  • Sfeerfoto Wired People
  • Sfeerfoto Wired People
  • Sfeerfoto Wired People
  • Sfeerfoto Wired People
  • Sfeerfoto Wired People
  • Sfeerfoto Wired People
  • Sfeerfoto Wired People